Caspar Ontwerp en Fabricage - Wat ik doe
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wat ik doe

Wat ik doe

Een nieuwe opdracht is altijd weer anders. Soms staat al helemaal vast hoe iets eruit moet komen te zien. Als dat niet zo is, kan ik, na een gesprek met de opdrachtgever, een concept of ontwerp maken. Met behulp van een digitaal tekenprogramma kan ik de klant een duidelijk beeld geven van het resultaat van de opdracht. Hoewel mijn passie ligt bij hout en staal, gebruik ik waar nodig gedigitaliseerde productiemethoden zoals lasersnijden en 3D printen. Ik vind het een uitdaging om andere materialen en technieken toe te passen. De mogelijkheden die digitale productieprocessen zoals 3D printen en lasersnijden bieden, zijn voor mij erg inspirerend en zijn bij sommige ontwerpen precies wat er nodig is om het verschil te maken. Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u iets moois te creeƫren!